De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Verzekeringsadviseurs Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Zuid Holland

De Drie Waarden

Het juiste adres voor uw verzekeringen en hypotheken, uw pensioen en uw financiele planning. Wat u ook zoekt, De Drie Waerden heeft op elk terrein deskundige specialisten in huis. Zij kiezen voor én met u het juiste product. Dat geeft ons de vrijheid uw belangen optimaal te behartigen en u de zekerheid van een goed product.

Bezoek website De Drie Waarden

Hans Meijer Advies

Hans Meijer Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau, met als thuisbasis het prachtige eiland Goeree-Overflakkee. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen.

Bezoek website Hans Meijer Advies

Sosurance

SoSurance heeft de meest gebruikelijke verzekeringen voor ondernemers op een rijtje gezet. Zonder onze directe tussenkomst, kan je jezelf rustig oriënteren op de verzekeringen die voor jouw bedrijf van belang zouden kunnen zijn.

Bezoek website Sosurance

t Gilde Verzekeringen

't Gilde verzekeringen kan veel voor u betekenen. Omdat wij een totaalpakket bieden aan zowel particulier als bedrijf zult u bij ons zeer zelden tevergeefs aankloppen.

Bezoek website t Gilde Verzekeringen

Total Claim Management

Vanaf het moment dat een evenement plaatsvindt tot en met de uiteindelijke afwikkeling van een schade kan TCMG een centrale rol vervullen. Zowel technische expertise als juridische kennis, in combinatie met verzekeringstechische kennis zijn binnen TCMG verenigd. Hierdoor is TCMG in staat onmiddellijk uitvoering te geven aan de noodzakelijke coördinatie tussen alle belanghebbenden, waaronder verzekeraars.

Bezoek website Total Claim Management

Van der Giesen

Uw financiële zekerheid, daar draait het om bij Van der Giesen. Voor uw verzekeringen, uw hypotheek, uw pensioen en uw financieringen geven wij u graag een deskundig en betrouwbaar advies. Zowel voor particulieren als voor ondernemers.

Bezoek website Van der Giesen

Verlaan

Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen staat voor een betrokken dienstverlening en een persoonlijke insteek, maar bovenal voor deskundig advies. Om kwaliteit en deskundigheid te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Vereniging voor Bemiddeling bij Onroerend Goed en vindt u bij ons de Erkend Hypotheek Adviseur.

Bezoek website Verlaan

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen