De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Pensioenverzekering Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Pensioenverzekering Zuid Holland

Centraal Beheer Achmea

Deze site informeert u over ondernemen, arbeidsvoorwaarden, pensioenen, preventie en aanvullende diensten van Centraal Beheer Achmea.

Bezoek website Centraal Beheer Achmea

ING Pensioenen

Hoe is uw pensioen momenteel geregeld? Bouwt u wel voldoende pensioen op? Uitgangspunt is dat 70% van het laatstverdiende bruto-inkomen nodig is voor een goed pensioen. Laat u deskundig adviseren door een ING Bank adviseur. Met u kijkt hij naar uw wensen en financiële mogelijkheden en stippelt samen met u een plan uit voor uw financiële toekomst.

Bezoek website ING Pensioenen

Leidsche Pensioenverzekering

Met de Leidsche Pensioenverzekering voor werknemers is het mogelijk om voor het personeel van een bedrijf een maatwerkoplossing op pensioengebied te creëren op basis van het beschikbare premiesysteem.

Bezoek website Leidsche Pensioenverzekering

Ohra

Speciaal voor U heeft OHRA een aantal aspecten betreffende pensioenen op een rij gezet met daarin veel gestelde vragen van onze klanten, tips en advies en meer handige weetjes.

Bezoek website Ohra

Reaal verzekeringen

De pensioenverzekering van REAAL voorziet in periodieke uitkeringen. Deze uitkeringen vormen een aanvulling op de bestaande wettelijke oudedags- of nabestaandenvoorzieningen.

Bezoek website Reaal verzekeringen

RVS

Onze adviseurs zijn vakmensen. Ze kijken naar je dromen en wensen. Maar ook naar je (financiële) mogelijkheden. Want je kunt wel alles willen, het moet wel betaalbaar zijn. RVS-adviseurs weten welke producten bij je wensen en mogelijkheden horen. Iedere adviseur geeft een helder Persoonlijk Financieel Advies.

Bezoek website RVS

Zwitserleven Pensioen

Met het Premie Pensioen of de Koopsom is er altijd een aanvullend pensioen dat bij u past. Wilt u eenmalig een bedrag inleggen om uw pensioen aan te vullen kies dan voor de garantie koopsom van Zwitserleven. Wilt u liever een (lager) bedrag per maand opzij leggen kies dan voor het premie pensioen.

Bezoek website Zwitserleven Pensioen

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden