De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Arbeidsongeschiktheid Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Zuid Holland

Centraal Beheer Achmea

Als ondernemer bent u genoodzaakt zelf iets te regelen voor het geval u ziek of arbeidsongeschikt wordt. Met de Ondernemers AOV van Centraal Beheer Achmea zorgt u zelf voor noodzakelijke financiële bescherming van uw inkomen. Welke bescherming voor u het meest optimaal is, hangt af van uw wensen en van uw specifieke situatie.

Bezoek website Centraal Beheer Achmea

Interpolis

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers concrete en relevante verzekeringsoplossingen voor risico’s waar zij aan bloot staan.

Bezoek website Interpolis

Kadoverzekerd

Een goede verzekering is een noodzaak. En natuurlijk wil je niet teveel betalen. Kadoverzekerd.nl biedt verzekeringen van betrouwbare verzekeraars met uitstekende dekking, tegen messcherpe premies. Bovendien ontvang je bij elke afgesloten verzekering een kado naar keuze, of maar liefst 3 maanden premie retour!

Bezoek website Kadoverzekerd

MKB Servicedesk

Wil je als zelfstandig ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten, maar heb je geen idee hoeveel dat je gaat kosten?

Bezoek website MKB Servicedesk

Movir

Wij hebben onze informatie afgestemd op onze belangrijkste doelgroepen; (para)medici en zakelijke professionals. Er is ook een eigen ingang voor starters.

Bezoek website Movir

Ohra

Bij OHRA houden we van duidelijkheid. Dat betekent: weinig kleine lettertjes, geen lange wachttijden en korte lijnen. Zo houden we het overzichtelijk en weet u direct waar u aan toe bent. Heeft u een vraag of heeft u ons snel nodig? Bij ons krijgt u meteen een deskundige aan de telefoon. Maar ook via internet is het zo geregeld.

Bezoek website Ohra

REAAL Verzekeringen

Zoekt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering met een scherpe premie? Denk dan eens aan de Ondernemers AOV van REAAL. Met deze AOV verzekert u tot 80% van uw bruto-inkomen.

Bezoek website REAAL Verzekeringen

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis