De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Werving en Selectie Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Zuid Holland

Agrojobs

Specialisten zoeken specialisten, professionals vínden professionals. Met behulp van Agrojobs. Als detacherings- en bemiddelingsbureau zijn we een bron van (ervaren) hoger opgeleid agrarisch personeel.

Bezoek website Agrojobs

AV Werving en Selectie

Al 9 jaar hebben wij ervaring in het werven en selecteren van de beste Sales en Accountmanagers. Wij kennen onze opdrachtgevers en kandidaten, daardoor vinden wij voor iedere organisatie gepaste kandidaten. Dat onze opdrachtgevers tevreden met ons zijn blijkt uit klantonderzoek: 97% van onze opdrachtgevers geeft aan een volgende wervingsopdracht bij ons neer te leggen.

Bezoek website AV Werving en Selectie

FunktieMediair

FunktieMediair biedt een uitzonderlijk brede dienstverlening: werving en selectie, assessment, training, loopbaanbegeleiding (coaching en outplacement) en advies. Wij denken mee op strategisch niveau, brengen mogelijkheden in kaart en de essentie boven tafel.

Bezoek website FunktieMediair

ImpressiveGreenApple

Selecteren is een kunst en ImpressiveGreenApple, specialist sinds 1993 in de bemiddeling van kantoorpersoneel, verstaat die kunst als geen ander! Vanuit onze kantoren Den Haag en Amsterdam zetten wij ons in om mensen daar te plaatsen waar ze tot hun recht komen. Waar ze worden uitgedaagd en geïnspireerd.

Bezoek website ImpressiveGreenApple

Maandag

Bij ons vinden opdrachtgevers vanuit de overheid of het bedrijfsleven hoger opgeleide Interim Talenten die houden van hun werk. Maandag® is een intermediair met 16 vestigingen, waarvan 13 fysiek. Met talenten in allerlei vakgebieden, zoals bouw, civiele techniek en sociale zekerheid.

Bezoek website Maandag

Pro Assistance

Pro Assistance werft en selecteert personeel voor secretariële functies. Van secretariaatsmedewerker tot personal assistant; van vast tot tijdelijk. Onze kandidaten weten wat managementondersteuning is, onze opdrachtgevers zijn zich bewust van de sleutelfunctie van een goede secretaresse. Pro Assistance is thuis in management support.

Bezoek website Pro Assistance

Quaestus Senior Management Search

Quaestus Senior Management Search bemiddelt bij de invulling van management- en directiefuncties op topniveau. Met onze uitgekiende wervings- en selectieprocedure vinden we voor elke organisatie altijd de beste kandidaat. Zo brengen we organisaties en mensen bij elkaar die zich laten leiden door een ambitie zonder grenzen.

Bezoek website Quaestus Senior Management Search

StepStone

StepStone werd in 1996 in Noorwegen opgericht met als doel tegemoet te komen aan de online wervingsbehoeften van werkgevers. Inmiddels heeft StepStone carrièresites in 13 Europese landen en staat de organisatie bekend als één van de toonaangevende organisaties in Europa op het gebied van online recruitment.

Bezoek website StepStone

Van der Velde Groep

Een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in commerciële en directieposities, met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Wij zoeken niet zomaar een kandidaat, maar dé kandidaat. Daarbij letten wij sterk op persoonlijkheid: de klik tussen de kandidaat, de organisatie.

Bezoek website Van der Velde Groep

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

WVS Onderwijs

WVS Onderwijs - sinds 1999 actief binnen vooral het Primair Onderwijs - wil van structurele meerwaarde zijn voor haar opdrachtgevers. Medewerkers, afkomstig uit bestuur- en management van schoolorganisaties, zetten zich in als interim-directeuren c.q. bestuurders en adviseurs. Onze inzet kenmerkt zich door een tweetal lijfspreuken m.b.t. interim-management en advies.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Gouda

 

Bezoek website WVS Onderwijs

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio

Agium

Agium is dé ontmoetingsplaats voor gedreven mensen in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals. Agium biedt oplossingen op het gebied van Finance & Control. Wij werken op projectmatige basis waarbij we niet alleen uw risico’s berekenen maar deze ook met u durven te dragen! Dat is precies waar de specialisten van Agium voor staan!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Delft 
Image result for agium finance & control
 

Bezoek website Agium