De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Training en Coaching Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Training en Coaching Zuid Holland

Capra Advocaten

Capra is het grootste juridisch adviesbureau van Nederland dat is gespecialiseerd in het ambtenaren- en arbeidsrecht.Capra heeft zich ontwikkeld van een kantoor met één vestiging met één jurist tot een organisatie met vier vestigingen door heel Nederland met meer dan 35 gespecialiseerde juristen. We hebben zodoende veel ervaring met (lagere) overheden en andere organisaties binnen het publieke domein. We weten wat er speelt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: s'- Gravenhage, s'- Hertogenbosch, Maastricht, Zwolle

Bezoek website Capra Advocaten

MFAS

De basis voor MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen bv is gelegd in 1985. Henry Meijer kreeg bij het toenmalige De Boer en Van Keulen Groningen, thans PWC, de opdracht een checklist op te stellen voor het genereren van werk uit accountantsdossiers. In 1988 introduceerde hij dit instrument bij Moret Gudde Brinkman, thans EY. In 1994 werd MFAS/Meijer Fiscale Adviessystemen opgericht. Met onze cursussen proberen wij praktijkconcepten (verder) te ontwikkelen en ons programma te verrijken. U krijgt ideeën en handvatten voor uw cliënten aangereikt. Weinig theorie, veel praktijk!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Noordwijk 
Afbeeldingsresultaat voor meijer fiscale adviessystemen
 

Bezoek website MFAS

All About People

All About People brengt mensen bij elkaar! Dat heeft alles te maken met samenwerking en dat werkt alleen als er een oprecht partnership is. Alleen zo komen we met elkaar tot het meest optimale resultaat. All About People ziet het als haar verantwoordelijkheid om te zoeken naar het allerbeste resultaat. Worden wie je bent. Voor opdrachtgevers en kandidaten.

Bezoek website All About People

Solvid Ondernemen BV

Al meer dan tien jaar begeleidt Solvid Ondernemen (startende) ondernemers in het hele traject naar een succesvolle financiering. Van uw idee, tot een solide onderbouwing op papier, tot en met de aanvraag van financiering en de verwezenlijking van uw droom. Een financiële aanvraag van €10.000.- tot een aanvraag van vele miljoenen. Wij zijn ermee bekend!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Tilburg 

 
Bezoek website Solvid Ondernemen BV

Capital Consult & Coaching

Capital Consult & Coaching biedt u een complete dienstverlening die u in staat stelt uw persoonlijke financiën perfect op orde te krijgen en te houden. Als onze aanpak u aanspreekt, nodigen wij u graag uit een afspraak met ons te maken.

Bezoek website Capital Consult & Coaching

Rubato Groep

Al meer dan 20 jaar kijken onze adviseurs, door de bril van de ondernemer, kritisch maar ook realistisch naar uw organisatie. Wij geven bedrijfsjuridische en bedrijfseconomische ondersteuning en advies alle zaken waar een ondernemer tijdens zijn bedrijfsvoering mee wordt geconfronteerd. Onze trainers verzorgen diverse trainingen en opleidingen. Ze weten deze af te stemmen op praktijksituatie van deelnemers, wat erg motiveert en tot resultaten leidt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Image result for rubato groep

Bezoek website Rubato Groep

Houthoff Training en Coaching

Houthoff Training & Coaching is een landelijk bureau in Rijswijk (Z.-H.) en verzorgt opleidingen, teambuilding, coaching, outplacement en assessments. Wij richten ons nationaal en internationaal op medewerkers en leidinggevenden van middelgrote tot grote organisaties zowel in de publieke sector als in het bedrijfsleven.

Bezoek website Houthoff Training en Coaching

Agium

Agium is dé ontmoetingsplaats voor gedreven mensen in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals. Agium biedt oplossingen op het gebied van Finance & Control. Wij werken op projectmatige basis waarbij we niet alleen uw risico’s berekenen maar deze ook met u durven te dragen! Dat is precies waar de specialisten van Agium voor staan!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Delft 
Image result for agium finance & control

Bezoek website Agium

iCensus

iCensus is een onafhankelijk bureau voor interim management en consultancy. Onze dienstverlening kent op hoofdlijnen projecten, detachering en trainingen als verschijningsvorm. iCensus heeft uitgebreide ervaring met detacheren van (project) management en IT professionals.

Bezoek website iCensus

Edubookers.com

Wij zijn Edubookers, hét boekingsplatform waarop je trainingen en cursussen kan zoeken en direct kan boeken. Wij bieden duizenden trainingen aan van honderden van de beste opleiders in Nederland. Veel van onze trainingen zijn beoordeeld door oud cursisten, zodat jij de beste keuze kunt maken. Het Edubookers team helpt jou om te blijven groeien en dat met de beste prijsgarantie!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

 

Bezoek website Edubookers.com

Impulz Trainingen

Impulz biedt een allround begeleiding bij je avontuur te worden wie je bent. Wij zijn een training|coaching bureau dat door eigen expertise en de samenwerking met een multidisciplinair netwerk je zo goed mogelijk begeleidt in jouw eigen proces.

Bezoek website Impulz Trainingen

Proturn

ProTurn is een internationaal georiënteerde organisatie die zich richt op de gewenste output van uw organisatie. Wij realiseren een 'Professional Turn-around' op alle gebieden van onze dienstverlening in het bedrijfsleven, bij de overheid, en in non profit organisaties.

Bezoek website Proturn

Tocoteam

Tocoteam telt naast een wendbare staf van vijf vaste medewerkers een groot aantal trainers-adviseurs met hun specifieke discipline. Door onze vast banden met deze vrijwel onuitputtelijke kennispool kunnen wij elk advies- of trainingsproject direct in gang zetten of zonodig op maat samenbouwen.Binnen de bandbreedte Personeel, Organisatie en Communicatie bieden we u alle specialismen.

Bezoek website Tocoteam

Tunissen Coaching

Op deze website kunt u lezen wat emotionele intelligentie (EQ) is en hoe u dit kunt ontwikkelen door middel van coaching, teamcoaching en workshops.

Bezoek website Tunissen Coaching

Van der Toorn Coaching & Training

Uw zoektocht hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Hij begint namelijk hier bij Van der Toorn. Onze coaches en trainers helpen u graag om de winnaar in u naar boven te halen of u nu bedrijfseigenaar, teammanager of secretaresse bent. Door jarenlange ervaring en het werken met uiteenlopende bedrijven weten wij als geen ander om uzelf en uw teamgenoten te voorzien van deskundige en objectieve feedback.

Bezoek website Van der Toorn Coaching & Training

Schipper Groep

Schipper wil excelleren in kennis en vakkundigheid, inzet en creativiteit en dit omzetten in kwaliteit zoals door klanten beleefd op een persoonlijke en verantwoordelijke manier. Schipper richt zich op het mkb in Zuidwest-Nederland. Voor deze ondernemers zijn wij een professioneel klankbord. De vraagstukken van klanten zijn onze uitdaging. Wij leveren eenvoudig en overzichtelijk de beste oplossing, het is bij ons in vertrouwde handen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Goes 

Bezoek website Schipper Groep

WVS Onderwijs

WVS Onderwijs - sinds 1999 actief binnen vooral het Primair Onderwijs - wil van structurele meerwaarde zijn voor haar opdrachtgevers. Medewerkers, afkomstig uit bestuur- en management van schoolorganisaties, zetten zich in als interim-directeuren c.q. bestuurders en adviseurs. Onze inzet kenmerkt zich door een tweetal lijfspreuken m.b.t. interim-management en advies.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Gouda

 

Bezoek website WVS Onderwijs

UNIT4 Business Software

UNIT4 ontwikkelt cloudgebaseerde ERP- en bedrijfssoftware. Met onze software en diensten helpen we onze klanten te voldoen aan de behoeften die een steeds veranderende omgeving met zich meebrengt. Organisaties willen blijven draaien en kunnen groeien. Om voorop te blijven moet software snel en tegen lage kosten aan te passen zijn aan continu veranderende situaties. En dat is precies wat onze ERP en bedrijfssoftware biedt. Software die klaar is voor de veranderingen van morgen. Dat noemen wij: software vooruitgedacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Hengelo, Rijssen, Sliedrecht, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer 
UNIT4 bedrijfssoftware

Bezoek website UNIT4 Business Software

BG accountants- en belastingadvieskantoor

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor. Maar we zijn nog veel meer dan dat. Wij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met jou ondernemen! Wij werken anders dan andere accountants. We dragen geen stropdas, zijn niet stoffig of formeel. Wij bewijzen al jaren dat het ook anders kan. Proactief, informeel en gericht op samen ondernemen. We laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke ondernemerskansen biedt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Alkmaar, Lisse 

Bezoek website BG accountants- en belastingadvieskantoor

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png

Bezoek website Bureau Strak

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van ruim 7.500 aangesloten leden. Het RB overlegt intensief met overheid en politiek en biedt informatie en daadwerkelijke hulp bij de praktijkuitoefening. Het RB heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en biedt daarom een uitgebreid Permanente Educatie-programma aan. Daarnaast biedt RB Opleidingen een breed scala aan opleidingen aan op diverse niveaus. U kunt vanaf de start in de opleiding Register Belastingconsulent in zes jaar afstuderen op academisch niveau.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Culemborg 
Register belasting adviseurs: Verder in fiscale kennis

Bezoek website Register Belastingadviseurs