De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Opleidingen Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Zuid Holland

Eduvision

Eduvision is een business internet opleidingscentrum. Wij verzorgen professionele, praktijkgerichte internetopleidingen. Met onze opleidingen kunt u de opgedane kennis toepassen in de praktijk. Met onze opleidingen heeft u sterk gereedschap in handen.

Bezoek website Eduvision

Hogeschool INHolland

Hbo opleiding volgen bij Hogeschool INHolland? Voltijd of deeltijd, bachelor of master, je vindt hier alle informatie over onze locaties, studiekeuze, cursussen en trainingen.

Bezoek website Hogeschool INHolland

IDP- opleidingen

Het IPD is een gerenommeerd landelijk opleidingsinstituut. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen een passende opleiding aan te bieden. Daarom verzorgen wij diverse opleidingen op verschillende niveaus. Cursisten volgen bij ons mondeling onderwijs, gegeven door hooggekwalificeerde docenten. Al onze opleidingen sluiten aan op de examens van de erkende examenbureaus.

Bezoek website IDP- opleidingen

IMK opleidingen

Onze resultaatgerichte aanpak is daarvan een gevolg: onze inspanningen zijn gericht op het verbeteren van de resultaten van u en uw onderneming. IMK Opleidingen draagt daaraan bij door mee te denken als partner van de ondernemer en vervolgens de vaardigheden en kennis van management en medewerkers aan te scherpen.

Bezoek website IMK opleidingen

Kennis van Zaken

Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van vaardigheden van medewerkers en leidinggevenden. Praktisch en gericht op het dagelijks werk in bedrijven en organisaties.

Bezoek website Kennis van Zaken

Leidsche Onderwijs Instelling

Bij de LOI heb je de keuze uit meer dan 400 opleidingen. Van functiegerichte cursussen en beroepsgerichte MBO-opleidingen tot complete, officieel erkende HBO-opleidingen én universitaire opleidingen. Je vindt dus zeker een opleiding die bij je past.

Bezoek website Leidsche Onderwijs Instelling

Muze

De sleutel tot goed functioneren in organisaties ligt in de mens zelf. Muzetrainingen zijn er op gericht om die sleutel te (her)vinden, bij uzelf of bij uw medewerkers. 'Muze in Leiderschap' biedt instrumenten voor geïnspireerd en wilskrachtig handelen. Tot persoonlijk voordeel en tot voordeel van bedrijf of organisatie.

Bezoek website Muze

NTI Bedrijfsopleidingen

Het NTI is sinds 70 jaar het vertrouwde adres voor een breed aanbod van cursussen en opleidingen in afstandsonderwijs. Het NTI heeft het ‘studeren op je eigen manier’ verder uitgebouwd met de unieke blended learning onderwijsmethode, die de voordelen van thuisstudie met begeleiding, klassikaal onderwijs en e-learning in zich verenigt.

Bezoek website NTI Bedrijfsopleidingen

Open Universiteit Nederland

De Open Universiteit Nederland is de Expert op het gebied van onderwijsontwikkeling en onderwijsinnovatie en koploper in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieen en onderwijskundige inzichten. Deze expertise is niet alleen beschikbaar voor de Open Universiteit, maar voor iedereen in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven.

Bezoek website Open Universiteit Nederland

SchoolvoorCoaching

SchoolvoorCoaching is een innovatieve kennisorganisatie gespecialiseerd in coaching. Onze dienstverlening is gericht op ondersteuning van organisaties en medewerkers in het verbeteren van hun prestaties.

Bezoek website SchoolvoorCoaching

StepStone

StepStone werd in 1996 in Noorwegen opgericht met als doel tegemoet te komen aan de online wervingsbehoeften van werkgevers. Inmiddels heeft StepStone carrièresites in 13 Europese landen en staat de organisatie bekend als één van de toonaangevende organisaties in Europa op het gebied van online recruitment.

Bezoek website StepStone

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Rubato Groep

Al meer dan 20 jaar kijken onze adviseurs, door de bril van de ondernemer, kritisch maar ook realistisch naar uw organisatie. Wij geven bedrijfsjuridische en bedrijfseconomische ondersteuning en advies alle zaken waar een ondernemer tijdens zijn bedrijfsvoering mee wordt geconfronteerd. Onze trainers verzorgen diverse trainingen en opleidingen. Ze weten deze af te stemmen op praktijksituatie van deelnemers, wat erg motiveert en tot resultaten leidt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Image result for rubato groep

Bezoek website Rubato Groep