De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Notarissen Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Zuid Holland

Heemskerk en Feijen

Een team van deskundige medewerkers staat klaar om diverse notariële werkzaamheden voor u te verrichten. Onze werkwijze kenmerkt zich door een professionele, vlotte en efficiënte afhandeling van uw dossier. Bij ons zijn de lijnen kort.

Bezoek website Heemskerk en Feijen

Koch Notarissen

Koch Notaris is een organisatie van notarissen werkzaam op allerlei rechtsgebieden binnen het notariaat in Nederland. Het kantoor is opgedeeld in verschillende secties die u kunt bekijken onder rechtsgebieden.

Bezoek website Koch Notarissen

Ligthelm & Dekker notarissen

lLgthelm & Dekker notarissen is een modern geoutilleerd kantoor met jonge enthousiaste medewerkers, dat zich inzet voor een persoonlijke dienstverlening aan cliënten -particulier en ondernemer- op het terrein van de aan- en verkoop van onroerend goed, het adviseren over testamenten, huwelijksvoorwaarden en samenlevingsovereenkomsten.

Bezoek website Ligthelm & Dekker notarissen

Notaris Rotterdam

Notariskantoren vinden en vergelijken in Rotterdam? Notaris vinden voor huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, echtscheiding, testament, hypotheekakte woning, oprichting BV of NV.

Bezoek website Notaris Rotterdam

Notaris van Brummelen

Notariskantoor Van Brummelen is een modern notariskantoor dat flexibel en dynamisch is. De medewerkers van Notaris Van Brummelen zijn enthousiast en hebben op allerhande gebieden kennis en ervaring opgedaan.

Bezoek website Notaris van Brummelen

Ellens & Lentze

Ellens & Lentze, notariaat en mediation, is een veelzijdig kantoor met zeer ervaren notaris en mediator -en scheiding specialisten. Omdat wij het belangrijk vinden echt contact te hebben met onze cliënten, maken we graag persoonlijk een afspraak met u. Dat kan bij ons op het kantoor, maar ook bij u thuis of op uw zaak. Ook in de avonduren kunt u bij ons terecht, want ons kantoor is elke dinsdagavond gewoon geopend.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Den-Haag 
Ellens en Lentze
 

Bezoek website Ellens & Lentze

Kooijman Autar

Onze juristen zijn specialist op één of meer juridische deelgebieden, maar hebben daarnaast kennis van de andere deelgebieden. Hierdoor zijn ze in staat om kruisverbanden te zien tussen de verschillende deelgebieden. Zo hoeft de cliënt niet zelf te bedenken wat er mogelijk nog meer zou kunnen spelen. Cliënten die al hun zaken bij ons neerleggen kunnen wij ontzorgen doordat wij hun problemen op ons werkterrein, soms nog voordat ze zijn ontstaan, oplossen. Hierdoor kunnen zij zich bezighouden met voor hen belangrijker zaken zoals gezin en bedrijf.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Rotterdam 

 
Bezoek website Kooijman Autar

Notariskantoor van Wijk, Gorsira & Tacken

Notariskantoor Van Wijk, Gorsira, & Tacken is een modern notariskantoor, midden in de hedendaagse samenleving. Of het nu gaat om een huis kopen, ondernemen, samenwonen of erven, onze dienstverlening past bij uw wensen. Bij ons staan cliënten centraal, niet de documenten. Wij zijn een notariskantoor met verstand van juridische en fiscale zaken.

Bezoek website Notariskantoor van Wijk, Gorsira & Tacken

Westvest Notarissen

Wij staan garant voor service en kwaliteit. Onze producten en diensten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij zijn u graag van dienst met ons maatwerk.

Bezoek website Westvest Notarissen

HVG

In Nederland behoort HVG tot de top van advocatuur en notariaat. Vanwege onze ondernemende, innovatieve en oplossingsgerichte benadering worden wij beschouwd als toonaangevend in de markt. Wij zijn bij uitstek een kantoor van deze tijd: professioneel, communicatief en 24/7 beschikbaar voor cliënten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Den-Haag, Eindhoven, Rotterdam 
EY Ernst Young logo

Bezoek website HVG

Vijzelman Fiscaal Advies

Vijzelman Fiscaal Advies is een nationaal en internationaal belastingadvies kantoor. Uw aanspreekpunt voor drie rechtsgebieden tegelijk voor een tarief. Fiscaal- civiel en notarieelrecht. Door deze combinatie bespaard u kosten met een optimaal resultaat. In veel zaken overlappen deze rechtsgebieden elkaar en daarom zijn wij in staat om uw belangen in een oogopslag te overzien en voor u op te lossen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Den-Haag 
vijzelman.nl

Bezoek website Vijzelman Fiscaal Advies

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen