De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Juristen Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Juristen Zuid Holland

Avinci Advocaten

Advocaten voeren rechtzaken en ze willen die rechtzaken winnen. Een vertekend beeld. Avinci Advocaten wil problemen oplossen.Als het kan zonder de zaak aan de rechter voor te leggen.

Bezoek website Avinci Advocaten

Benders Advocaten

De toenemende complexiteit van de samenleving en de steeds ingewikkelder wordende regelgeving maken het voor een onderneming noodzakelijk zich deskundig te laten voorlichten en te laten bijstaan. Ons kantoor heeft ruime ervaring met begeleiding van ondernemingen op vele rechtsgebieden.

Bezoek website Benders Advocaten

EBH Elshof Advocaten

EBH Elshof Advocaten is het grootste en meest toonaangevende advocatenkantoor uit de regio. Vanuit twee uitstekend bereikbare vestigingen in Delft en in Naaldwijk, wordt nauw samengewerkt met andere disciplines, zoals het notariaat, accountancy en fiscaal adviseurs.

Bezoek website EBH Elshof Advocaten

GMW Advocaten

GMW Advocaten is voor zakelijke klanten actief op een groot aantal rechtsgebieden. Onze advocaten werken in gespecialiseerde secties. In deze secties vindt voortdurend kennisoverdracht en overleg plaats. Het spreekt voor zich dat deze werkwijze bijdraagt aan een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Bezoek website GMW Advocaten

Groenendijk & Kloppenburg

Ons kantoor biedt juridische bijstand en advies aan particulieren, semi-overheidsorganisaties, non-profitorganisaties en het midden- en kleinbedrijf. Wij staan voor deskundig juridisch advies waarbij het belang van de cliënt vanzelfsprekend voorop staat.

Bezoek website Groenendijk & Kloppenburg

Rombach

Goede juridische dienstverlening bestaat voor ons in de eerste plaats uit kwalitatief goed juridisch werk. Maar ook het contact met onze cliënten is belangrijk. Met goede communicatie en lage drempels. Voor betere resultaten, ook bij mediation.

Bezoek website Rombach

STV Advocaten

Betrokken betekent wat STV Advocaten betreft, inleven in de problemen van de cliënt, meedenken over een goede oplossing voor de situatie maar wel met een zakelijke aanpak.

Bezoek website STV Advocaten

Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Van Diepen Van der Kroef Advocaten is het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland. Gegroeid vanuit de wil en durf om te ondernemen. Daarbij zijn steeds de juiste personen gezocht met dezelfde ambitie. Onze advocaten zijn ondernemers, die – net als onze grootste klantengroep – bouwen aan hun organisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Alkmaar, Hoorn, Haarlem, Den Haag, Utrecht
Advocatenkantoor voor Juridisch Advies - Van Diepen Van der Kroef Advocaten

Bezoek website Van Diepen Van der Kroef Advocaten

JuristenTeam

JuristenTeam is een onafhankelijke juridische dienstverlener. Ons Team van ervaren Juristen staat bedrijven en particulieren met raad en daad bij. Onze doelstelling is de oplossing van uw probleem! We hanteren bepaalde standaard uitgangspunten. We hechten aan een duurzame relatie met u, gebaseerd op interesse, integriteit en vertrouwen. Om deze redenen vinden wij een goed persoonlijk contact met u van belang.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Arnhem, Den-Bosch, Groningen, Rotterdam, Utrecht Zwolle

 

Bezoek website JuristenTeam

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Vedona Juridisch Advies

Bij Vedona Juridisch advies, gelegen in het Westland, kunt u terecht met al uw juridische vraagstukken. U kunt hierbij denken aan een korte vraag, maar ook aan een uitgebreide zaak. U weet bij Vedona waar u aan toe bent en hoeveel u daarvoor moet betalen. Vedona staat voor transparant, eerlijk en betrouwbaar werken en daar hoort uiteraard een goede communicatie bij.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: s'Gravenzande 
Vedona Juridisch Advies

Bezoek website Vedona Juridisch Advies

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS