De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Faillissementsrecht Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Faillissementsrecht Zuid Holland

Borsboom & Hamm

Onze advocaten voeren een algemene commerciële praktijk met elk een of meerdere verschillende specialismen. Borsboom & Hamm adviseert mensen, bedrijven en instellingen met plannen en met problemen. Een van onze specialismen is het faillissementsrecht.

Bezoek website Borsboom & Hamm

Curatorennet

Op de site van curatorennet kunt u kosteloos gebruik maken van: het dagelijks faillissementsnieuws, het uitgebreide kenniscentrum en een actief forum. U kunt er openbare verslagen, publieke informatie over faillissementen, surseances van betalingen en schuldsaneringen vinden.

Bezoek website Curatorennet

Faillissementen.com

Faillissementen.com is de meest actuele en doorzoekbare database met faillissementen, surséances en saneringen.

Bezoek website Faillissementen.com

Kamer van Koophandel

De Kamer van Koophandel geeft u uitgebreide en duidelijke informatie over faillissementen, het verloop ervan, surseance van betaling en de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Ook is er altijd een Kamer van Koophandel bij u in de buurt voor een afspraak.

Bezoek website Kamer van Koophandel

Faillissement.nl

"De ervaring leert dat veel faillissementen voorkomen hadden kunnen worden als in een vroeg stadium de juiste stappen waren gezet.\" In korte tijd analyseert ons team uw bedrijfsproblemen en maakt een Plan van Aanpak en helpt u met het snel uitvoeren.

Bezoek website Faillissement.nl

Huis Advocaten

Huis Advocaten is het kwaliteitsnetwerk van 26 advocatenkantoren door heel het land. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in ontslagrecht, faillissementsrecht en arbeidsrecht. Voor de kritische ondernemer en particulier die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Alkmaar, Almere, Amsterdam, Assen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, s'-Hertogenbosch, Utrecht, Zwolle

Bezoek website Huis Advocaten

Schuldeisers

Schuldeisers.info probeert zich te richten op het voorkomen van schulden, en probeert antwoorden te verzamelen over het schulden vraagstuk, het ontstaan van schulden en hoe men hulp kan krijgen voordat de schuldeisers op de stoep staan.

Bezoek website Schuldeisers

Udink & De Jong

Udink & De Jong advocaten is een middelgroot, representatief, topkantoor voor nationale en internationale ondernemende klanten. Onze dienstverlening richt zich met name op het bedrijfsleven aan ondernemers van het midden en groot bedrijf.

Bezoek website Udink & De Jong

Van Zomeren & van der Graaf Advies en Accountancy

Van Zomeren & van der Graaf Advies en Accountancy is opgericht in 1996 en een professioneel bureau actief op het gebied van Accountancy werkzaamheden, Corporate Recovery & Corporate Finance voor het midden- en kleinbedrijf. Ieder vakgebied heeft haar eigen specialist, waardoor onze cultuur zich kenmerkt door een persoonlijke en deskundige aanpak.

- Bedrijfomsvang: Kleinschalig
- Locatie: Maassluis 

Bezoek website Van Zomeren & van der Graaf Advies en Accountancy

Visser Quispel Heidema

Visser Quispel Heidema is een advocatenkantoor te Oud-Beijerland werkzaam op meerdere rechtsgebieden, met name de ondernemings- en handelsrechtpraktijk, incassozaken, letselschadezaken en het familierecht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Bergen op Zoom, Oud-Beijerland, Vlaardingen 
Visser Quispel Heidema Advocatuur

Bezoek website Visser Quispel Heidema