De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Erfrecht Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Erfrecht Zuid Holland

De Clercq

Wij zijn dienstverleners, die kwaliteit, snelheid en plezier in het werk belangrijk vinden. Onze gespecialiseerde juristen bestrijken sterk uiteenlopende juridische terreinen.

Bezoek website De Clercq

Erfwijzer

Deze site probeert je wegwijs te maken in de wereld van het erfrecht en, als je dat wilt, in contact te brengen met gespecialiseerde mediators en nalatenschapsafwikkelaars. Met mediation kunnen conflicten worden opgelost en nalatenschapsafwikkelaars bieden je hulp bij de afhandeling van de erfenis.

Bezoek website Erfwijzer

GMW Advocaten

Professioneel bezien biedt GMW Advocaten een unieke mix van juridische specialismen onder één dak. Stuk voor stuk staan deze specialismen op een zeer hoog niveau. Onze advocaten vertalen de nieuwe ontwikkelingen in het vak in combinatie met hun praktijkervaringen in nieuwe, effectieve oplossingen.

Bezoek website GMW Advocaten

Notaris Waddinxveen

Van der Meulen, Kock & Ubachs notarissen is een middelgroot notariskantoor in het groene hart van Nederland. Met een gevarieerde praktijk en een brede ervaring op het gebied van onder meer: onroerend goed, erfrecht, testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en vennootschappen.

Bezoek website Notaris Waddinxveen

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Schenking.nl

Gebruikers vinden op de site in heldere taal alle relevante en juridische informatie over hoe om te gaan met opgebouwd vermogen, schenkingen, erfrecht en estate planning.

Bezoek website Schenking.nl

Schenkingen en successie

Een overzicht van artikelen en teksten die het erfrecht en de successierechten behandelen.

Bezoek website Schenkingen en successie

Van Delft Advocaten

Van Delft Advocaten juridische bijstand aan ondernemers, ondernemingen en particulieren in de regio en in toenemende mate ook daarbuiten. Wij zijn zeer breed gespecialiseerd, van ondernemingsrecht tot faillissementsrecht tot erfrecht.

Bezoek website Van Delft Advocaten

Van Gastel & Bal

De advocaten van dit kantoor (Michiel van Gastel, Brian Bal, Wendy Smeets en Jan-Maarten de Koning) kenmerken zich door een persoonlijke en betrokken benadering van zowel de ondernemer als de particulier. Het kantoor richt zich met name op ondernemingsrecht, contractenrecht, insolventie- en faillissementsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, arbeidsrecht, erfrecht, administratief- & bestuursrecht, personen- en familierecht, het juridisch coachen en begeleiden van ondernemers.

Bezoek website Van Gastel & Bal

Zeker Weten

Zeker-weten wil de wereld van erfenissen voor iedereen bespreekbaar, inzichtelijk en toegankelijk maken. Met het erfenis-dossier krijgt u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze actief en gericht met uw erfenis bezig te zijn.

Bezoek website Zeker Weten

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Vedona Juridisch Advies

Bij Vedona Juridisch advies, gelegen in het Westland, kunt u terecht met al uw juridische vraagstukken. U kunt hierbij denken aan een korte vraag, maar ook aan een uitgebreide zaak. U weet bij Vedona waar u aan toe bent en hoeveel u daarvoor moet betalen. Vedona staat voor transparant, eerlijk en betrouwbaar werken en daar hoort uiteraard een goede communicatie bij.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: s'Gravenzande 
Vedona Juridisch Advies

Bezoek website Vedona Juridisch Advies

Vijzelman Fiscaal Advies

Vijzelman Fiscaal Advies is een nationaal en internationaal belastingadvies kantoor. Uw aanspreekpunt voor drie rechtsgebieden tegelijk voor een tarief. Fiscaal- civiel en notarieelrecht. Door deze combinatie bespaard u kosten met een optimaal resultaat. In veel zaken overlappen deze rechtsgebieden elkaar en daarom zijn wij in staat om uw belangen in een oogopslag te overzien en voor u op te lossen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Den-Haag 
vijzelman.nl

Bezoek website Vijzelman Fiscaal Advies