De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Strategie en Visie Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Strategie en Visie Zuid Holland

Arena Business Coach

Onze Business Coaches begeleiden organisaties bij groei, strategie-ontwikkeling en implementatie. Wij zijn o.a. ervaren in het adviseren en begeleiden van ondernemingen die met faillissementsperikelen te maken hebben

Bezoek website Arena Business Coach

HLB Den Hartog

Van uw accountant, fiscalist of (juridisch) adviseur mag u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling verwachten. Zelf werkt u toch niet anders? Wij zorgen voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en/of financiële vragen. Natuurlijk, controleren en rapporteren is onze basis. Maar we denken vanzelfsprekend mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Wij zijn ondernemers, net als u.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam

Bezoek website HLB Den Hartog

Bright Insight

Bright Insight geeft advies op het gebied van doelgerichte marketing, communicatie en direct marketing met als focus klantgedrevenheid en klantbehoud.

Bezoek website Bright Insight

Agium

Agium is dé ontmoetingsplaats voor gedreven mensen in en rondom het financiële vakgebied: opdrachtgevers, werknemers en zelfstandige professionals. Agium biedt oplossingen op het gebied van Finance & Control. Wij werken op projectmatige basis waarbij we niet alleen uw risico’s berekenen maar deze ook met u durven te dragen! Dat is precies waar de specialisten van Agium voor staan!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Delft 
Image result for agium finance & control

Bezoek website Agium

Feltwerk

Feltwerk is gespecialiseerd in het in de praktijk brengen van klantgerichte ondernemingsdoelen. Het leidt projecten die de visie vertaalt naar de praktijk van morgen. ondermeer op het gebied van mensen, kennismanagement, communicatie, database marketing en wetgeving.

Bezoek website Feltwerk

Fieldsales

Hoe succesvol is uw verkoopapparaat in het acquireren van nieuwe namen, nieuwe klanten? Fieldsales Assistance Nederland is landelijk actief met het uitvoeren van uitdagende fieldsalesprojecten uit naam van opdrachtgevers. Wij acquireren uw nieuwe klanten, nieuwe namen. Gegarandeerd. Klanten waar u vervolgens jarenlang de omzetvruchten van plukt. Fieldsales Assistance werkt! Ook voor u.

Bezoek website Fieldsales

ICSB Marketing en Strategie

Wij helpen organisaties succesvol te ondernemen door praktische oplossingen te bieden die gefundeerd zijn op de nieuwste marketinginzichten. Het draait daarbij om het toepassen van marketingkennis in uw dagelijkse praktijk. Het motto van ICSB luidt dan ook: úw succes door ónze KENNIS IN ACTIE...

Bezoek website ICSB Marketing en Strategie

KamphuisGroep

Om uw organisatie effectief en efficiënt te laten functioneren is het noodzakelijk dat u en uw medewerkers snel, eenvoudig en gericht de beschikking hebben over de aanwezige kennis en informatie. De KamphuisGroep kan u helpen met het organiseren, selecteren, analyseren en rapporteren van die informatie.

Bezoek website KamphuisGroep

Nijland Advies en Interim Management

Nijland Advies & Interim management is een professioneel bureau dat zich bezig houdt met advies, interim-management en detachering. Wij hebben onze klanten in het bedrijfsleven en bij de overheid.

Bezoek website Nijland Advies en Interim Management

Strategy on Demand

Strategy on Demand is een bureau voor strategie en implementatie. Naast het feit dat Strategy on Demand heel veel aandacht besteedt aan strategie, hebben we vooral ook veel aandacht voor implementatie, snelheid, organisatieontwikkeling en verandermanagement.

Bezoek website Strategy on Demand

Virtuoos

Virtuoos adviseert organisaties bij het oplossen van vraagstukken op het terrein van ondernemerschap, bedrijfsvoering, professionalisering, schaalvergroting en creatieve industrie. We kiezen hierbij altijd voor een resultaatgerichte benadering, en kunnen hiervoor zowel organisatieadvies, programmamanagement als interim management bieden.

Bezoek website Virtuoos

Chestnut

Chestnut is een volledig onafhankelijke corporate finance praktijk met specialisatie op het gebied van waarderingen, aandelentransacties en financieringen. Wij onderscheiden ons door de succesvolle en omvangrijke transactie ervaring van onze teams in Amsterdam en Den Haag. Wij richten ons volledig op het behartigen van de belangen van onze opdrachtgevers.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Amsterdam, Den-Haag

Bezoek website Chestnut

Lodder Financials

Lodder Financials is een administratiekantoor en belastingadvieskantoor opgericht in 1998. Het bedrijf staat onder leiding van Paul Lodder. Iedere ondernemer heeft recht op een financieel manager. Wij willen dit graag voor u zijn. Een financieel manager zorgt voor tijdige en juiste cijfers en denkt mee met ondernemer. Een financieel manager komt niet achteraf met advies maar probeert vooruit te kijken en te adviseren om zodoende tezamen met de ondernemer beleid voor de toekomst te maken. De geschiedenis kunnen we niet meer veranderen, de toekomst wel.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Dirksland

Bezoek website Lodder Financials

Alfa Accountants & Adviseurs

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Wageningen 

Bezoek website Alfa Accountants & Adviseurs

BG accountants- en belastingadvieskantoor

Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor. Maar we zijn nog veel meer dan dat. Wij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met jou ondernemen! Wij werken anders dan andere accountants. We dragen geen stropdas, zijn niet stoffig of formeel. Wij bewijzen al jaren dat het ook anders kan. Proactief, informeel en gericht op samen ondernemen. We laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad is, maar juist belangrijke ondernemerskansen biedt.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locaties: Alkmaar, Lisse 

Bezoek website BG accountants- en belastingadvieskantoor

accon avm

accon avm is de advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Anrhem 

Bezoek website accon avm

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

Claassen, Moolenbeek & Partners

Al onze partners delen ons enthousiasme voor ondernemerschap. Dat is wezenlijk iets anders dan het “managen” van een onderneming. Door onze eigen ontwikkelde methodieken sterken we uw organisatie. Als het gaat om investeringsbeslissingen, ontwikkelingsmogelijkheden en/of marktaanpak. (lees hier over op de site, menu items diensten of casussen).

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

Bezoek website Claassen, Moolenbeek & Partners