De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Hypotheekadvies Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Hypotheekadvies Zuid Holland

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop was al eerder uitgeroepen tot beste hypotheekadviesorganisatie, maar nu zijn we ook nog eens de grootste. Met 200 Hypotheekshops verspreid over heel Nederland, kunnen wij scherpe afspraken maken met banken en verzekeraars. Dit zorgt voor lage hypotheekrentes en goede voorwaarden.

Bezoek website De Hypotheekshop

Horizon Financieel Advies

Horizon Financieel Advies is een financiële dienstverlener met veel kennis en ervaring. Uitstekende kwaliteit van het advies, een hoog niveau van serviceverlening, persoonlijk contact en goede internetmogelijkheden, dit alles tegen een scherpe prijs. Dit zijn in het kort de speerpunten binnen onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Almere 

Bezoek website Horizon Financieel Advies

Huis en Hypotheek

Huis & Hypotheek is een van grootste landelijke adviesketens van onafhankelijk hypotheekadviseurs. Uitgangspunt van de werkwijze van Huis & Hypotheek is een persoonlijk advies gericht op uw persoonlijke situatie.

Bezoek website Huis en Hypotheek

BMP Finance

BMP Finance staat voor een klantgerichte en integrale aanpak. Wij houden rekening met wat in uw specifieke situatie van belang is en denken graag met u mee. Onze adviseurs zijn betrokken en deskundig. Elk eerste contact begint met het inventariseren van uw persoonlijke wensen. Aan de hand van een objectieve analyse geven wij u een onafhankelijk advies.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Barendrecht 
BMP Finance
 

Bezoek website BMP Finance

Huisgarant

Bij Huisgarant is het mogelijk voor zelfstandig ondernemers, ZZP-ers en uitzendkrachten om een hypotheek af te sluiten. Er wordt op een deskundige en betrouwbare wijze een inventarisatie gemaakt van uw financiële toekomst. Op deze wijze wordt de best passende hypotheek voor u gezocht.

Bezoek website Huisgarant

Hypotheek voor Ondernemers

De Ondernemers Hypotheek kijkt ruimer naar het begrip ‘inkomen’. Met onze Ondernemershypotheek kunt u uw huis financieren of uw hypotheek oversluiten. Ook als Startende Zelfstandige Ondernemer zonder jaarcijfers.

Bezoek website Hypotheek voor Ondernemers

Hypotheker

De Hypotheker helpt je graag wegwijs te worden in de vele mogelijkheden op het gebied van hypotheken en het kopen van een huis. Onze hypotheekadviseurs begeleiden en adviseren je kosteloos gedurende het hele hypotheek traject. Van de eerste oriëntatie tot het bezoek aan de notaris en van de taxatie tot en met de voorlopige teruggaaf.

Bezoek website Hypotheker

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Van Bruggen Adviesgroep

De Van Bruggen Adviesgroep is een groeiende keten van onafhankelijk hypotheekadviseurs in Nederland. Hoe dat komt? Omdat we maar in een ding geloven: de beste hypotheek, tegen de laagste maandlasten.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Rabobank

Financiële ruimte uit uw BV gebruiken voor de aanschaf van uw droomhuis of een verbouwing. U wist niet dat dit kon? Uw accountmanager Private Banking zoekt de beste optie voor u, zodat u optimaal kunt profiteren van de financiële voordelen. Natuurlijk wilt u als ondernemer ook privé profiteren van de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.

-  Bedrijfsomvang: Groot
Hoofdlocatie: Utrecht

Bezoek website Rabobank

JWZ Financiële Diensten

Jaarlijks voorzien we onze klanten van een deskundig en passend advies. We helpen hen met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. U kunt bij JWZ fin.diensten voor al u financiële zaken terecht.

Bezoek website JWZ Financiële Diensten

Schut Financiële Planning

Vanuit ons kantoor in Almere brengen wij samen met u in kaart welke financiële oplossing het beste bij uw situatie past.

Bezoek website Schut Financiële Planning

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Kamphuis Advies BV

Vanuit ons kantoor aan de Banneweg 6 in Gorinchem zijn wij u graag van dienst met deskundig advies wat betreft hypotheken, verzekeringen, financieringen & vermogensopbouw. Onze manier van werken in combinatie met de ligging van ons kantoor maakt ons 'de tussenpersoon op de hoek'. Wij geloven maar in 1 formule namelijk: 'Persoonlijk Contact'. U kunt daarom bij ons terecht voor financiele vraagstukken, schade afhandeling en gewoon voor een kop koffie.

Bezoek website Kamphuis Advies BV

Fynthese Belastingadviseurs BV

Fynthese Belastingadviseurs BV verstrekt fiscale adviezen, verzorgt belastingaangifte voor particulieren en regelt alle zaken en verstrekt advies bij echtscheiding. Dat doen we op een persoonlijke en toegewijde manier zodat u ervan op aankunt dat voor u beiden uw zaken goed geregeld zijn.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Rotterdam
logo fynthese

Bezoek website Fynthese Belastingadviseurs BV

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr