De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Kantoor Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Kantoor Zuid Holland

ASK Mobiele Archiefvernietiging

ASK Mobiele archiefvernietiging en papiervernietiging vernietigt landelijk vertrouwelijke archieven, dossiers en documenten daadwerkelijk bij haar klanten voor de deur. Het systeem is voor u als aanbieder volledig transparant en controleerbaar.

Bezoek website ASK Mobiele Archiefvernietiging

Café Bar

Ruim 80.000 bedrijven gingen u al voor en kozen voor het gemak en de kwaliteit van het Café Bar concept. Want voor elke bedrijfssituatie heeft Café Bar een koffie apparaat van hoogwaardige kwaliteit in haar assortiment.

Bezoek website Café Bar

DE Coffe Systems

Douwe Egberts Coffee Care: Koffievoorziening zonder zorgen, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf.

Bezoek website DE Coffe Systems

ESIC

Samenwerken aan een schone leef- & werkruimte. Kwaliteitsborging en verbetering. Klachtenanalyse. Dit zijn de 3 punten waar het bij ons om gaat!

Bezoek website ESIC

GOM Schoonmaakbedrijf

Omdat Gom de vakkennis heeft, hoeft u zelf geen verstand te hebben van schoonmaken. We bekijken de situatie vanuit uw positie en stellen zo, in samenspraak met u, een doordacht schoonmaakplan op. De rest kunt u aan onze medewerkers overlaten: zij zien wat verbeterd kan worden, signaleren tekortkomingen en ontdekken verbeterpunten.

Bezoek website GOM Schoonmaakbedrijf

Makzo Schoonmaakbedrijf

Makzo Schoonmaakbedrijven BV te Delft is een regionaal bedrijf met een dienstverlenend karakter. Het bedrijf is opgericht in 1977 te Delft en heeft meer dan 30 jaar ervaring opgebouwd. Waarom zou u verder lezen?

Bezoek website Makzo Schoonmaakbedrijf

Papieranha

Voor de vernietiging van archief en data op locatie, en dus bij u voor de deur, introduceert Renes een moderne, nieuwe serviceverlening onder de veelzeggende benaming ‘Papieranha.’

Bezoek website Papieranha

Renes.nl

Papier–, karton– en kunststofrecycling vormen de basis van de organisatie. Archiefvernietiging, datacleaning en archiefopslag zijn groeiende bedrijfsactiviteiten.

Bezoek website Renes.nl

Schoonmaakbedrijf Nico de Groot

Nico de Groot is een schoonmaakbedrijf annex groothandel, wat inhoudt dat wij u een totaaloplossing kunnen bieden. Ouderwetse kwaliteit en serviceverlening gekoppeld aan eigentijdse inzichten met moderne schoonmaakmaterialen. 'Schoon' is het woord niet; het wordt als NIEUW.

Bezoek website Schoonmaakbedrijf Nico de Groot

AmDkoeriers

AmDkoeriers is een betrouwbaar en klant gericht Koeriersbedrijf dat staat voor Service, Kwaliteit en Zekerheid, Wij stellen de wensen en behoeftes van onze klanten centraal. Onze diensten bestaan uit: Snel transporten, 24 uur zendingen. Nachtdistributie, Spoedeisende Koeriersdiensten en Transporten. Dit ook Internationaal mogelijk. Of het nu gaat om een document of pallet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg 
Displaying AmDkoeriers.png

Bezoek website AmDkoeriers

iLocate

Op iLocate kunt u gratis zoeken naar zakelijke ruimten die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van meer dan 50.000 kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Van een kleine flexibele werkplek tot een groot distributiecentrum, u vindt alles onder één dak bij iLocate. Heeft u een interessante ruimte gevonden op iLocate? Toon uw interesse in een object en kom vrijblijvend in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u extra informatie kunt opvragen of u direct een bezichtiging kunt inplannen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam
Afbeeldingsresultaat voor Ilocate
 

Bezoek website iLocate

Flexas

Kantoorruimte huren via Flexas.nl? In meer dan 170 steden in Nederland verhuren wij geschikte kantoorruimte en bedrijfsruimte. Direct beschikbaar en zowel geschikt voor starters als grote ondernemingen. Kijk hieronder voor ons huuraanbod in enkele populaire plaatsen, zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere en Eindhoven. Natuurlijk hebben wij in veel meer steden beschikbare kantoorruimte, deze kun je vinden via de zoekoptie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Kantoorruimte huren via Flexas.nl
 

Bezoek website Flexas