De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Computers Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Zuid Holland

A-SYS Computers B.V.

A-sys levert op maat geassembleerde computers, componenten en randapparatuur. Tevens verzorgen wij de levering, de aanleg en het beheer van netwerken en levert ADSL(zakelijk). Wij richten ons op zowel op de particuliere als op de zakelijke markt.

Bezoek website A-SYS Computers B.V.

Argos Computertrainingen

Argos computertrainingen voor een computercursus computeropleiding of workshop in zuid holland of noord holland voor particulier, overheid onderwijs en bedrijfsleven.

Bezoek website Argos Computertrainingen

Bunzzz Hardware & Consultancy

Beheer, onderhoud, reparatie, nieuwbouw en tevens levering van alle merken computers en hardware. Tevens actief bij het verwijderen van virussen en backup service en instructie.

Bezoek website Bunzzz Hardware & Consultancy

DanMax Computers

Wij verkopen computersystemen, notebooks, onderdelen en accessoires. Wij repareren alle merken computers. Wij verwijderen virusen en spyware. We streven ernaar onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen.

Bezoek website DanMax Computers

Dell Nederland

Dell biedt uitstekende betaalbare desktops en laptops voor ondernemers. Let op de scherpe aanbiedingen. Tevens alles via internet besteld en aan huis geleverd.

Bezoek website Dell Nederland

Dixons

Met 170 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica. Wij bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games en mobiele en draadloze telefoons. U kunt u bestelling ook online plaatsen en thuis afgeleverd krijgen.

Bezoek website Dixons

Dynabyte

Bij Dynabyte kunt u, behalve in de winkel, ook op het internet terecht voor een breed assortiment aan computers, supplies en software. Alles uit voorraad leverbaar. Dynabyte heeft haar winkels verspreid over heel Nederland. Er zit altijd een bij u in de buurt en zo niet, dan kunt u eenvoudig en veilig via internet bestellen.

Bezoek website Dynabyte

Silverview Computers

Silverview levert sinds 1997 alle vooraanstaande merken computer producten uit voorraad tegen goede prijzen, service en voorwaarden. Wij leveren producten aan iedereen, zowel particulieren als aan het midden- en kleinbedrijf en scholen. Bestellen kunt u op het moment dat u het beste uitkomt

Bezoek website Silverview Computers