De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Bedrijfsnaam Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsnaam Zuid Holland

Center Tone Consultancy

Center Tone Consultancy - International Trademark Protection is een adviesbureau dat u kan helpen uw weg te vinden door het labyrint van rechten, wetten, procedures en voorwaarden die nodig zijn om uw Intellectuele Eigendom te beschermen. Wij hanteren de stelling \"Alles van waarde is weerloos\", waarom dat is zullen wij weergeven op deze, vooral informatieve, website.

Bezoek website Center Tone Consultancy

De Merkplaats

De Merkplaats is een eigenzinnig merkenbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de dienstverlening op het terrein van de juridische bescherming van ideeën, tv-formats, merken, auteursrechten, domeinnamen, handelsnamen en modelrechten.

Bezoek website De Merkplaats

Kamer van Koophandel

Het kiezen van een bedrijfsnaam of handelsnaam voor uw onderneming is aan regels gebonden. Op de site van de KvK vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Bezoek website Kamer van Koophandel

Knijff

Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderzoeken, registreren en verdedigen van uw merken in de Benelux en Europa. Dit doen wij al sinds 1989 met veel enthousiasme en professionaliteit voor MKB, (multi)-nationals en intermediairs.

Bezoek website Knijff

Lancelots

Lancelots informeert en inspireert ondernemende zelfstandigen. Ontwikkel je kennis - ontmoet collega's - train je vaardigheden.

Bezoek website Lancelots

Merkenbureau Heemskerk

Merkenbureau Heemskerk is het bureau om snel, deskundig en goedkoop uw intellectueel eigendom te beschermen. Bescherming van merken, modellen (vormgeving van een product), domeinnamen, auteursrecht (copyright), handelsnamen en patent (octrooien).

Bezoek website Merkenbureau Heemskerk

Merkenwinkel

Merkenwinkel.nl maakt het voor bedrijven en particulieren mogelijk om goedkoper, sneller en simpeler hun merken online te registreren. Wij bieden een geavanceerde online merkregistratie dienst met een professionele helpdesk tegen het laagste tarief in de Benelux. Niet alleen kunt u via merkenwinkel.nl uw merk registreren maar ook laten bewaken in de Benelux.

Bezoek website Merkenwinkel

Octrooicentrum Nederland

Het innovatieve midden- en kleinbedrijf, (startende) ondernemers, particuliere uitvinders, dienstverlenende instanties, wetenschappers, docenten en studenten en de overheid kunnen bij ons terecht. Octrooicentrum Nederland (ook wel bekend als Bureau voor de Industrile Eigendom) is een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken.

Bezoek website Octrooicentrum Nederland

Onel

Wij zijn hét ­­merkenbureau voor ondernemers. Op een heldere en persoonlijke manier onderzoeken, registreren en bewaken wij uw merken.

Bezoek website Onel