De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Debiteurenbeheer Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Debiteurenbeheer Zuid Holland

AGC Incasso

Onze dienstverlening strekt zich uit vanaf de eenmanszaak tot aan de multinational en alles wat daartussen zit. De dienstverlening bestaat uit incasso-werkzaamheden, debiteurenbeheer, detachering van incassomedewerkers en trainingen op het gebied van debiteurenbeheer.

Bezoek website AGC Incasso

WEA Deltaland

WEA Deltaland gelooft dat Accountancy-dienstverlening van nog meer waarde kan zijn als gebruik gemaakt wordt van automatisering van bedrijfsprocessen. Standaard werk, zoals het inboeken van boekstukken en het maken van jaarrekeningen en aangiften, kan uitstekend geautomatiseerd worden. Dit brengt gemak, lage kosten en ruimte voor advies vanuit een actuele en betrouwbare administratie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Oud-Beijerland
WEA Accountants en Adviseurs

Bezoek website WEA Deltaland

CreditForce

CreditForce is een bankonafhankelijke allround Credit Management organisatie en daarmee uniek in haar soort. Sinds vorige eeuw zijn we al actief bezig om alle facetten van Credit Management aan te bieden en we durven dan ook te zeggen hierin de beste te zijn.

Bezoek website CreditForce

ADA Groep

De meerwaarde van ADA Groep als boekhouder en fiscalist ligt niet in het verzorgen van de financiële administraties en het opstellen van aangiften. Onze meerwaarde ligt in de kwaliteit van het advies en de persoonlijke aandacht die wij aan de klant geven. Dit kunnen wij alleen doen als wij daarvoor genoeg tijd hebben. Door optimalisatie van onze bedrijfsprocessen als gevolg van vergaande automatisering hebben wij tijdswinst geboekt. Dat betekent tijdswinst voor u als klant!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Nijmegen 

Bezoek website ADA Groep

GGN

GGN is de toonaangevende incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie in Nederland. Sinds 2002 is GGN met 28 vestigingen landelijk actief.

Bezoek website GGN

Incasso- & Juridisch adviesbureau

Incasso- & Juridisch adviesbureau de Zuid-Hollandsche Eilanden is een professioneel en gedegen organisatie met ruim 20 jaar ervaring op gebied van credit management services. Ondernemen is risico's nemen, echter wij willen deze voor u zoveel mogelijk beperken.

Bezoek website Incasso- & Juridisch adviesbureau

IntoCash

Incassobureau IntoCash: Gratis incasso van uw vorderingen. U bent op zoek naar een professioneel incassobureau dat uw vorderingen op basis van no cure no pay of zelfs cure no pay incasseert? Ons principe is dat de debiteur de kosten van incasso betaalt. Betaalt de debiteur niets, dan betaalt u ons ook niets.

Bezoek website IntoCash

Intrum Justitia Groep

Intrum Justitia biedt een totaal pakket aan Credit Management diensten en oplossingen die in de verschillende stadia van het financiële proces kunnen worden ingezet. Van factureren tot en met incasseren.

Bezoek website Intrum Justitia Groep

R.A.M. Vismans

Gerechtsdeurwaarderskantoor Vismans is al geruime tijd een begrip als het gaat om professionele zakelijke dienstverlening. Vanuit twee uniek gelegen vestigingen in Rotterdam leveren wij dagelijks kwalitatief hoogstaande dienstverlenende producten. Van deskundig juridisch advies tot het succesvol incasseren van vorderingen en het verzorgen van tal van gerechtelijke procedures en executies.

Bezoek website R.A.M. Vismans

Studieplan

Het beheren van uitstaande vorderingen is een belangrijke taak binnen bedrijven. Je moet op de hoogte zijn van alles wat te maken heeft met administratie en je moet nauwkeurig kunnen werken.

Bezoek website Studieplan

Vijfhuize Sales and Business Support

Vijfhuize Sales & Business Support is, naast haar activiteiten op het gebied van bedrijfsadvies, gespecialiseerd in factoring / debiteurenfinanciering voor het MKB (Midden en Klein Bedrijf).

Bezoek website Vijfhuize Sales and Business Support

Remarc Finance & Control

Remarc ontzorgt, adviseert en begeleidt de professionele MKB-ondernemer en organisatie op drie aspecten van zijn bedrijfsvoering: Administratie, Belasting, Personeel. Remarc is een full service financiële afdeling en ondersteunt u op uw pad van 1-pitter tot uw droomorganisatie met 100-man personeel. Een groot bedrijf is een geslaagd klein bedrijf!

Bezoek website Remarc Finance & Control

Van der Does & De Wit accountants en adviseurs

Van der Does & De Wit accountants en adviseurs is een advies- en accountantskantoor met circa 40 medewerkers in twee vestigingen: Reeuwijk en Krimpen aan den IJssel. Met een historie van ruim 50 jaar.De kracht van onze organisatie berust op de geestverwantschap met onze relaties en de doelgerichte wijze waarop wij de onderneming én de ondernemer terzijde staan.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Krimpen a/d IJssel, Reeuwijk 
Van der Does & De Wit accountants en adviseurs

Bezoek website Van der Does & De Wit accountants en adviseurs

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Credion

Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB.Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. We zijn daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Heerenveen

Bezoek website Credion

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group