De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Lijfrente Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Lijfrente Zuid Holland

ING Bank

Ontvangt u een ontslagvergoeding, heeft u stakingswinst of keert uw lijfrente of koopsom uit? Met de Direct Ingaande Lijfrente van de ING zet u dit bedrag eenvoudig om in een direct ingaande periodieke uitkering.

Bezoek website ING Bank

Ohra

Komt uw lijfrente binnenkort vrij? Controleer nú of OHRA méér uit uw vrijkomende lijfrente haalt.

Bezoek website Ohra

Verzilveren

Vanaf 1 januari 2008 hoeft u uw lijfrenteverzekering niet langer bij een verzekeraar onder te brengen, maar is het mogelijk om tegen dezelfde fiscale voordelen op een geblokkeerde rekening te sparen voor uw pensioen. Dit kan een aantal voordelen opleveren.

Bezoek website Verzilveren

Zwitserleven

Wilt u een aanvullend pensioen waarmee u uw fiscale voordelen maximaal benut? Zwitserleven heeft diverse fiscaal aantrekkelijke mogelijkheden die u hiervoor kunt gebruiken.

Bezoek website Zwitserleven

Schut Financiële Planning

Vanuit ons kantoor in Almere brengen wij samen met u in kaart welke financiële oplossing het beste bij uw situatie past.

Bezoek website Schut Financiële Planning