De startpagina voor ondernemers van Zuid Holland

Belastingtips Zuid Holland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Belastingtips Zuid Holland

Bedrijfopzetten.nl

Bedrijfopzetten is bedoeld als site die helpt bij de allereerste stappen die gezet worden bij het beginnen van een eigen bedrijf. Er is zeer veel informatie te halen op het internet waarvan maar een klein gedeelte gratis is zoals bedrijfsopzetten.nl. Deze laagdrempeligheid is een van de belangrijkste kenmerken van bedrijfopzetten.nl.

Bezoek website Bedrijfopzetten.nl

Belastingadvies

De kortste weg naar belastingadvies via internet, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Bezoek website Belastingadvies

Belastingtips voor ondernemers

Diverse interessante belastingtips voor werkgevers.

Bezoek website Belastingtips voor ondernemers

De Ondernemer

De belastingwetgeving is met ingang van het nieuwe jaar weer op een aantal punten veranderd. De Ondernemer inventariseerde de belangrijkste veranderingen en komt met elf tips.

Bezoek website De Ondernemer

InfoNu

InfoNu is een online bibliotheek met informatie die 24 uur per dag beschikbaar is. Net als in een bibliotheek, is bij InfoNu een grote verscheidenheid aan onderwerpen te vinden oftewel: Informatie van A tot Z

Bezoek website InfoNu

Jongbloed & Partners

Op de site van Jongbloed & Partners kunt u veel interessante belastingtips vinden.

Bezoek website Jongbloed & Partners

Indicator

Indicator geeft verschillende adviesbrieven uit waarop u zich als ondernemer kunt abonneren. Deze publicaties geven u tips en adviezen om geen cent belasting te veel te betalen. Voor iedereen die beroepsmatig met belastingen bezig is: directeuren-aandeelhouders, zelfstandige ondernemers, boekhouders, accountants, belastingadviseurs, enz.

Bezoek website Indicator